Νέος στη Mediamarkt.gr;

 • Φύλο *
 • * Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης:
  · Αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες.
  · Δεν περιέχει το όνομα χρήστη, το πραγματικό σας όνομα ή το όνομα της εταιρίας σας.
  · Δεν περιέχει μια ολόκληρη λέξη.
  · Είναι πολύ διαφορετικός από προηγούμενους κωδικούς πρόσβασης.
 • Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 ετών για να γίνεις μέλος του Media Markt Club.

 • Αν διαθέτεις ήδη κάρτα Media Markt Club, την οποία έλαβες από το έντυπο εγγραφής στο κατάστημα,
  μπορείς να εισάγεις τον αριθμό της κάρτας σου παραπάνω.

 • Συγκατάθεση για εμπορική χρήση

  Newsletter του MediaMarkt Club

  Όροι και προϋποθέσεις του Media Markt Club

( * ) Υποχρεωτικά πεδία.

Ασφάλεια SSL: Για μεγαλύτερη ασφάλεια τα στοιχεία σου αποστέλλονται με κωδικοποίηση SSL (Διαχείριση προσωπικών δεδομένων).

Η Media Markt χρησιμοποιεί, ενόψει της χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου, τα προσωπικά σου στοιχεία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εφόσον προχωρήσεις με την ‘Εγγραφή’ σου, δηλώνεις ρητά πως αποδέχεσαι την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Η Media Saturn Ελλάς Α.Ε χρησιμοποιεί τα στοιχεία που δήλωσες στα πλαίσια της εγγραφής και σύνδεσής σου, της περιήγησής σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα, της παραγγελίας σου ή κατά την απλώς προσπάθεια για παραγγελία σου, για προωθητικούς της σκοπούς, ειδικά για ενημέρωσή σου σχετικά με προϊόντα, προσφορές, έρευνες και Newsletters. Δέχεσαι να επικοινωνούν μαζί σου για την εκπλήρωση των προωθητικών αυτών σκοπών με e-mail, SMS και άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας. Την συγκατάθεσή σου μπορείς να την ανακαλέσεις ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

*Αν εγγραφείς στο Newsletter μας, η Mediamarkt.gr θα σου στέλνει με e-mail ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα, τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τις υπηρεσίες της, αλλά και θα επικοινωνεί μαζί σου απευθείας ή μέσω τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών για την διενέργεια ερευνών εξυπηρέτησης πελατών. Για να λαμβάνεις newsletter, επιβεβαίωσε την συγκατάθεσή σου κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα σου στείλουμε μέσω e-mail. Εάν επιθυμείς να διαγραφείς από την υπηρεσία αυτή, κάνε κλικ στο σύνδεσμο που θα βρεις στο τέλος κάθε Newsletter που λαμβάνεις. Περισσότερες πληροφορίες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ακύρωση